Prøv CRM system gratis

Du er altid meget velkommen, til at prøve en gratis prøveperiode på uniCRM. Vi tilbyder en 28 dages gratis demo, hvor du kan prøve et gratis CRM system.

Vi har gjort uniCRM let at bruge, det synes vi at du selv skal have lov at prøve. Med adgang til den fulde version af systemet i 28 dage, kan du nå at få et indtryk af systemet, inden du begynder at betale for det.

Selv efter prøveperioden kan uniCRM betragtes som et billigt CRM system. Vi har gjort det simpelt at bruge, for såvel store- som små virksomheder. Det er både et godt værktøj for håndværkeren, men også for organisationen som er på udkig efter et system til salgsstyring.

I løbet af prøveperioden, vil du hurtigt opdage om uniCRM lever op til de forventninger, som du har til et CRM system. Vi har forsøgt at gøre CRM simpelt. Så du vil hurtigt kunne komme i gang med at bruge systemet. Både i forhold til, at organisere dine relationer første gang, men også fremadrettet vedligehold dine kunderelationer let og overskueligt.

 

Et billigt CRM system

Efter de 28 dage, er der stadig tale om et billigt CRM system. For kun 99kr./md. pr. bruger får du den fulde adgang til uniCRM. Det betyder også, at du kun betaler for de brugere i organisationen, som har adgang til systemet.

uniCRM giver nemlig ikke kun adgang til dine egne aktiviteter og salgsemner, men giver samtidig et overblik over dine kollegaers salgsindsats. Det vil sige, at du kan se dine kollegaers opgaver og noter til de enkelte emner. Dermed kan uniCRM bruges til at koordinere hele organisationens salgsindsats.

Der er mange gode grunde til, at sætte sine relationer i system. Ved at bruge en gratis prøveperiode på uniCRM, og efterfølgende have et fuldt funktionelt CRM system til en lav pris pr. bruger, så er der ingen undskyldning for, ikke at komme i gang med at bruge et CRM system. Tværtimod vil de fleste hurtigt opleve, at de frigør tid som de kan bruge på andre ting i virksomheden.

Hvis du har spørgsmål vedrørende prisen på uniCRM, er du selvfølgelig altid meget velkommen til at kontakte os.

 

 

uniCRM.dk er ejet af Webitall ApS