Mail integration i CRM system

uniCRM har en integration til din e-mail. Det betyder at den automatisk kan gemme den e-mail korrespondance du har imellem dig og dine kontakter. Du vælger blot i uniCRM, at du ønsker e-mailen skal indgå som en del af din salgsstyring, og så klarer systemet resten. Dine e-mails sender du stadig via dit foretrukne mailprogram. Det betyder også, at du eksempelvis har mulighed for at bruge CRM i Outlook. Den primære brug af systemet foregår via din browser, men korrespondancen fra Outlook kommer automatisk med over i programmet.

På den måde, kan du let og simpelt, hele tiden spore den korrespondance du har haft med forskellige emner eller kunder. Alt sammen præsenteret på en overskuelig måde, så du er godt forberedt, næste gang du skal følge op på dit emne.
Ved at fungerer sammen med dine foretrukne programmer, mener vi nemlig man skaber den bedste CRM mail integration. Du behøver med andre ord, ikke gå på kompromis, med de arbejdsgange du har i dag. uniCRM tilpasser sig dine metoder, og automatiserer integrationen til Outlook eller tilsvarende e-mail program.

 

Mail integration optimerer dit daglige salgs-workflow

I forbindelse med udvikling af uniCRM, er vores mål hele tiden, at holde systemet simpelt og brugervenligt. Sådan mener vi også, at vores CRM mail integration er. Det er lavet på en måde, hvor det hurtigt bliver en del af dit daglige salgs-workflow. Dermed kommer du hurtigt til, at få bedre styr på korrespondancen imellem din organisation og jeres kunder.

Ved at vælge et CRM system med mailintegration, sparer du dig selv for meget besvær med at sikre, at din korrespondance med emner og kunder ikke går tabt i din indbakke. Samtidig får du et nødvendigt overblik over din salgsindsats.

På den måde, lader du CRM systemet gøre en masse arbejde for dig. Uden at udskifte mange systemer, så får du her CRM i Outlook forbundet med et online system. Tingene arbejder sammen uden det giver dig en masse besvær. Tværtimod er vi slet ikke i tvivl om, at det vil være en optimering af dit daglige salgs-workflow.

 

uniCRM.dk er ejet af Webitall ApS