Et CRM system tilgængeligt på alle platforme

uniCRM er et online CRM system, som hjælper dig med at skabe et overblik, over dine kunder og salgsemner.

Der er mange fordele ved at have din CRM online. Først og fremmest er den tilgængelig fra flere forskellige platforme, eksempelvis tablet, smartphone og PC. Med andre ord, har du adgang til alt din information, når- og hvor end du får brug for den.
Vi har opdaget, at det kan være frustrerende at være væk fra sin computer, og pludselig ikke have adgang til de relevante kunder man skal kontakte. Derfor har vi gjort uniCRM tilgængelig på både tablet og smartphone. På den måde, har du adgang til til al din data, lige når du har brug for den.

CRM system udviklet af danskere

uniCRM er et dansk CRM system, det betyder at den fulde version af systemet, er komplet på dansk. Ved at fokusere på brugervenlighed, er uniCRM et CRM system som du hurtigt lærer at bruge, og fortsætter med at bruge i din hverdag. Vi tilbyder en 28 dages gratis prøveperiode af hele systemet, så kan du selv prøve, hvor let det er at komme i gang med.
Vi har forsøgt at gøre systemet så simpelt, at det slet ikke kan betale sig ikke at bruge det. Du vil hurtigt opdage, at det slet ikke er hurtigere, at gemme dine aftaler på forskellige papirlapper, men kan være lige så hurtigt, at taste dem direkte ind i uniCRM.

Så hvis du står og leder efter et CRM system på dansk, så er uniCRM et oplagt valg. Vi hjælper dig med at skabe et overblik over din salgsindsats.

 

uniCRM.dk er ejet af Webitall ApS