Hold styr på kontakt og aftaler - uanset branche

Et CRM system kan være brugbart inden for mange forskellige brancher. Mange servicevirksomheder, og især håndværkere kan have stor fordel af, at benytte et CRM system, og på den måde holde styr på deres mange salgsaktiviteter. Mange håndværkere kan nok genkende de mange forskellige salgsskridt fra første kontakt til kunden, og indtil den færdige løsning.

For at sikre sig, at man aldrig glemmer en aftale igen, kan uniCRM hjælpe dig med at holde styr på alle dine aftaler. Hvis i er flere salgsansvarlige i firmaet, kan det endda også lade sig sørge, at se hinandens aftaler og på den måde koordinere salgsindsatsen så effektivt som muligt.

Glem aldrig en aftale med uniCRM

Med uniCRM får du et CRM system, som er simpelt og let at bruge. Det sikrer at du aldrig glemmer en aftale igen. uniCRM skaber et overblik over dine kunder og aktiviteter. Man kan skabe overblik over sine salgsaktiviteter og kunder på mange måder. Det kan både være man kan huske det hele, eller man har forskellige papirlapper liggende. Ved at samle alle oplysninger i uniCRM, har du dem liggende sikkert og tilgængeligt. Du kan bruge uniCRM fra både PC, Tablet og Smartphone. Med andre ord, har du alle dine kundeoplysninger tilgængelig, lige der hvor du har brug for dem.

Du er altid meget velkommen, til at prøve uniCRM gratis de første 28 dage. Har du spørgsmål vedrørende uniCRM er du altid meget velkommen til at kontakte os.

 

uniCRM.dk er ejet af Webitall ApS